Szalai Ádám

Itt a második csapatban kapott lehetőséget. A svájci bajnokság harmadik helyen álló FC Basel labdarúgóklubjában folytatja pályafutását Szalai Ádám a magyar válogatott csapatkapitánya.


People Photos Mainz People Celebrities

Ahogy arról beszámoltunk Szalai Ádám tavaly december 11-én kisebb autóbalesetet szenvedett.

. A csatárgondokkal küzdő Mainzot a bizonytalanság új játékos igazolására kényszerítheti. A 34 éves futballista a Játékidő Alapítvány jótékonysági akcióján vett részt hétfőn és az M1 aktuális. 1 day agoSzalai Ádám balra 2010 és 2013 között majd 2019-től egészen mostanáig futballozott a Mainznál Fotó.

1 day agoMeglepetés a magyar focista távozása a Mainztól. Műtéte óta először lépett pályára Szalai Ádám a Bundesligában. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Játékidő Alapítványnak adományozott táblagépeket színes nyomtatókat.

Szalai Ádám Budapest 1987. Szalai Ádám felépülését követően rögtön adakozott. A 34 éves támadó eddigi csapata a német Bundesligában szereplő Mainz a.

A 34 éves csatár a klubja honlapjának adott interjúban köszönetet mondott a sok. Szalai Ádám az FSV Mainz és a magyar válogatott labdarúgója megkapta a szükséges orvosi engedélyeket így ismét teljes értékű edzést végezhet és akár pályára is léphet a csapatában. A magyar válogatott Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburg 1-0-s vereséget szenvedett a Köln vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 21.

1 day agoSzalai Ádám 12 év alatt 276 mérkőzésen lépett pályára a német élvonalban ezeken a mérkőzéseken 54 gólt szerzett előbbi mutatót tekintve csak Dárdai Pál 286 előzi meg a magyarok közül míg a gólokat nézve első a vonatkozó magyar rangsorban. épp a Mainz edzésére tartott amikor a szalagkorlátnak ütközött. Ezen a héten még biztosan nem tér vissza a pályára Szalai Ádám a decemberi fejműtétje után de igazából nem is lehet megmondani hogy mikor futballozhat újra.

Szalai Ádám 12 év alatt 276 mérkőzésen lépett pályára a német élvonalban és 54 góljával ő a magyar rekorder a Bundesligában. A stuttgarti évek után három szezont eltöltött a világhírű. Szalai Ádám MTISzigetváry Zsolt A Bundesligában lehúzott bő dekád a közös munka Tomas Tuchel Julian Nagelsmann és Bo Svensson kaliberű edzőkkel tanúsítják és egyszersmind alapozzák meg a megfelelő adottságokat készségeket és tapasztalatot ahhoz hogy Szalai a labda megtartásában és a labda elleni játékban.

Az eset után kiderült hogy véraláfutás keletkezett a nyakában majd későbbi vizsgálatok megállapították hogy olyan problémával küzd amely hosszú távon káros lehet az egészségére. Magyar válogatott labdarúgóPosztját tekintve csatárPályafutása nagy részét Németországban töltötte ahová 2004-ben szerződött először amikor nevelőklubja az Újpest FC megegyezett a VfB Stuttgart csapatával.


Pin On Szala


A Magyar Labdarugo Valogatott Szalai Adam Es Stieber Zoltan Goljaval 2 0 Ra Legyozte Ausztriat Az Europa Bajnoksag Kedd K Football Sport Icon Polo Ralph Lauren


People Photos Football Match Football Image Sequence


Szalai Adam A Nyaron A Nemet Mainz Csapatatol A Szinten A Bundesligaban Szereplo Schalke 04 Csapatahoz Szerzodott Magy Fly Fishing Sports Jersey Couple Photos


Szalai Adam Bundesliga 1 1 Fsv Mainz 05 Football Players Sports Jersey Football


Szalai Adam Team Hungary Wrestling Football Sumo Wrestling


Hungarys Forward Adam Szalai Is Pictured Prior To The Friendly Match Picture Id176539163 695 1024 Football Football Players Sportsman


People Photos Bayer 04 Leverkusen Arena Match


Szalai Adam Abbahagyja Valogatott Szerepleset Football Players Football Players

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel